Vragenlijst Corona

Geachte Heer, Mevrouw,

Vanwege de Coronamaatregelen zijn wij verplicht om u voordat u naar de praktijk komt een aantal vragen te stellen. Vanwege privacy-redenen vragen wij u om uw patiëntennummer (dat vindt u in de mail die u net geopend heeft), uw huisnummer en uw geboortedatum in te vullen.

  Uw patiëntnummer

  Uw geboortedatum (dag-maand-jaar)

  Uw huisnummer


  1. Heeft u nu corona?

  2. Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?

  3. Heeft u nu huisgenoten/ gezinsleden met corona?

  4. Heeft u huisgenoten/ gezinsleden die in de afgelopen twee weken corona hebben gehad?

  5. Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: Verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38°C)?

  6. Heeft u huisgenoten/ gezinsleden met deze symtomen?

  7. Bent u in thuisisolatie?

  8. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke beperking?

  Geachte Heer, Mevrouw,

  Omdat u op één of meerdere bovenstaande vragen bevestigend heeft geantwoord, is het beter om uw afspraak te verplaatsen naar een later tijdstip. Wij vragen u om daarvoor telefonisch contact met ons op te nemen (tel.: 043-3636774) op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur en 14.00-17:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier alsnog te verzenden voor onze administratie, klik daartoe op de VERZENDEN knop.

  Geachte Heer,Mevrouw,

  Uw afspraak bij ons kan gewoon doorgaan. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier alsnog te verzenden voor onze administratie, klik daartoe op de VERZENDEN knop.

  U heeft op tenminste één van bovenstaande vragen met JA geantwoord.
  Wij kunnen u hiertoe niet toestaan langs te komen in onze praktijk voor uw en onze veiligheid. Neemt u svp telefonisch contact op. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier alsnog te verzenden voor onze administratie, klik daartoe op de VERZENDEN knop.