Afspraak maken

Door het RIVM een advies uitgevaardigd aan alle tandartsen in Nederland om alle reguliere behandelingen tot 6 April aanstaande te annuleren.
Onze praktijk is daarom uitsluitend geopend voor de behandeling van spoedgevallen. Deze periode is op 31 maart verlengt tot 29 april.
Maar let op er is GEEN tandarts aanwezig in de praktijk. 

In geval van spoed kunt u ons bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 5 uur. Op vrijdag tussen 9 en 12 uur op 06-13957396.
Buiten deze uren kunt op contact opnemen met het centrale tandartsennummer 0900-4243434.
Vanaf woensdag 29 april zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ook alleen een afspraak maken voor de controle van uw gebit.
Bent u al patiënt bij ons?
Maak dan een afspraak via onderstaande webagenda. U dient dan eerst in te loggen. Nadat u bent ingelogd, kunt u hier ook uw reeds gemaakte afspraak inzien of annuleren.
U kunt eventueel ook telefonisch een afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (043) 362 61 55 (maandag t/m donderdag: 9.00 tot 12:30 uur en 14.00 tot 17.00 uur).
Krijgt u in uitzonderingsgevallen (bij ziekte van personeel) op deze tijden toch het antwoordapparaat, dan zijn wij op dat moment niet in staat om de telefoon op te nemen. In dat geval krijgt u een mobiel nummer te horen. Wij verzoeken u dit mobiele nummer alleen gebruiken bij pijnklachten of andere spoedgevallen.
Bent u nog geen patiënt bij ons?
Dan moet u zich eerst inschrijven. Na de inschrijving nemen wij contact met u op om nog een aantal gegevens door te nemen. Zodra de inschrijving bij ons in het systeem is verwerkt, krijgt u hierover automatisch een e-mail. Nadat u volledig bent ingeschreven, kunt u een afspraak met ons maken.

Wat kunt u doen op deze webagenda?
  1. controleren van uw afspraken die u via deze webagenda heeft gemaakt
  2. een controleafspraak maken per gezinslid bij een van onze tandartsen.
    Als u voor meerdere gezinsleden een afspraak wilt maken, dient u dit per gezinslid apart te doen. Klik hiervoor op het icoontje ‘selecteer gezinslid’
  3. annuleren van een afspraak tot 48 uur van tevoren
Let op:
Wilt u een afspraak annuleren die binnen 48 uur staat gepland? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31 (043) 362 61 55.

Inloggen
U logt in door op deze pagina uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
De gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Het wachtwoord is uw geboortedatum (dd-mm-jjjj).
Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u eventueel uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Om privacy te waarborgen, adviseren wij u dan ook uw inloggegevens te wijzigen bij het eerste inlogmoment.
Wachtwoord vergeten?
U krijgt alleen uw wachtwoord toegestuurd wanneer uw e-mailadres geregistreerd is.
Indien dit niet het geval is, dient u contact op te nemen met de praktijk: +31 (043) 362 61 55.