Afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. U kunt ook alleen een afspraak maken voor de controle van uw gebit.
Bent u al patiënt bij ons?
Maak dan een afspraak via onderstaande webagenda. U dient dan eerst in te loggen. Nadat u bent ingelogd, kunt u hier ook uw reeds gemaakte afspraak inzien of annuleren.
U kunt eventueel ook telefonisch een afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (043) 362 61 55 (maandag t/m donderdag: 9.00 tot 12:30 uur en 14.00 tot 17.00 uur).
Krijgt u in uitzonderingsgevallen (bij ziekte van personeel) op deze tijden toch het antwoordapparaat, dan zijn wij op dat moment niet in staat om de telefoon op te nemen. In dat geval krijgt u een mobiel nummer te horen. Wij verzoeken u dit mobiele nummer alleen gebruiken bij pijnklachten of andere spoedgevallen.
Bent u nog geen patiënt bij ons?
Dan moet u zich eerst inschrijven. Na de inschrijving nemen wij contact met u op om nog een aantal gegevens door te nemen. Zodra de inschrijving bij ons in het systeem is verwerkt, krijgt u hierover automatisch een e-mail. Nadat u volledig bent ingeschreven, kunt u een afspraak met ons maken.

Wat kunt u doen op deze webagenda?
  1. controleren van uw afspraken die u via deze webagenda heeft gemaakt
  2. een controleafspraak maken per gezinslid bij een van onze tandartsen.
    Als u voor meerdere gezinsleden een afspraak wilt maken, dient u dit per gezinslid apart te doen. Klik hiervoor op het icoontje ‘selecteer gezinslid’
  3. annuleren van een afspraak tot 48 uur van tevoren
Let op:
Wilt u een afspraak annuleren die binnen 48 uur staat gepland? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31 (043) 362 61 55.

Inloggen
U logt in door op deze pagina uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen.
De gebruikersnaam is het e-mailadres dat bij ons bekend is.
Het wachtwoord is uw geboortedatum (dd-mm-jjjj).
Als u eenmaal bent ingelogd, kunt u eventueel uw gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen. Om privacy te waarborgen, adviseren wij u dan ook uw inloggegevens te wijzigen bij het eerste inlogmoment.
Wachtwoord vergeten?
U krijgt alleen uw wachtwoord toegestuurd wanneer uw e-mailadres geregistreerd is.
Indien dit niet het geval is, dient u contact op te nemen met de praktijk: +31 (043) 362 61 55.