Afspraak maken

Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen werken wij uitsluitend op afspraak. U kunt ook alleen een afspraak maken voor de controle van uw gebit.

Bent u al patiënt bij ons?
Maak dan telefonisch of per e-mail een afspraak met ons.

Bent u nog geen patiënt bij ons?
Dan moet u zich eerst inschrijven. Dat kan via ons contactformulier onder het tabblad inschrijven.
Zodra wij u gegevens verwerkt hebben ontvangt u van ons een bevestigings- e-mail dat u ingeschreven staat. Pas nadat u deze e-mail heeft ontvangen kunt u een afspraak met ons maken.

De eerste afspraak is een intake afspraak waarin nader kennis gemaakt wordt en een algehele controle zal worden uitgevoerd. Het is dan handig om alvast door uw oude tandartspraktijk uw patiëntenkaart en eventuele foto’s te laten doorsturen naar ons of anders mee te nemen op uw eerste afspraak.

Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (043) 362 61 55 .
Maandag t/m donderdag van: 9.00 tot 12:30 uur en vanaf 14.00 tot 17.00 uur. Vrijdagen van : 9.00 tot 12.00 uur. En op ons e-mailadres: info@tillmansmondzorg.nl binnen de openingstijden.

Krijgt u in uitzonderingsgevallen (bij ziekte van personeel) op deze tijden toch het antwoordapparaat, dan zijn wij op dat moment niet in staat om de telefoon op te nemen.
In dat geval krijgt u een mobiel nummer te horen. Wij verzoeken u dit mobiele nummer alleen gebruiken bij pijnklachten of andere spoedgevallen.

Wilt u een afspraak annuleren doe dit dan 48 u van te voren zodat wij de tijd krijgen om de agenda te kunnen opvullen en onze kwaliteit van zorg gewaarborgd kan blijven. Voor annuleringen op maandagen neem dan telefonisch contact met ons op vrijdagen, dat kan tot 12 u: +31 (043) 362 61 55.