begroting, nota en factoring

begroting, nota en factoring

Begroting

Bij dure behandelingen maken wij een begroting van de kosten. Hebt u een tandartsverzekering, dan zal deze verzekering een deel van de kosten betalen.
Nieuwe service: Sinds begin Maart van 2014 kunnen wij voor u precies berekenen hoeveel u vergoedt krijgt en wat u dus zelf moet betalen

Nota

-Wij vragen u per PIN te betalen aan de balie na afloop van de behandeling als u niet voor de tandarts verzekerd bent
– Hebt u een tandartsverzekering dan kunnen wij uw nota rechtstreeks naar uw zorgverzekering sturen. Wij hebben in 2014 contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars: VGZ, CZ, Menzis, IZZ, IZA. De nota die u van uw zorgverzekering ontvangt betreft alleen uw eigen bijdrage.
– Heeft u een andere zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben afgesloten? In dat geval sturen wij uw nota naar Infomedics (voorheenDFA Services). Infomedics is een factoringbedrijf dat onze nota’s verstuurt, de betalingen int, betalingsherinneringen stuurt en het incassotraject verzorgt.
De nota die u van Infomedics ontvangt betreft meestal alleen uw eigen bijdrage.

Contactgegevens Infomedics (voorheen DFA Services)

Website: www.dfa.nl
Postbus 1115
8001 BC Zwolle
Telefoon algemene vragen: 088-6555999

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).